Cursus: “Vrijheid in Christus”

Welkom bij de cursus: “Vrijheid in Christus”.
Start dinsdag 20 september op De Gasthof
Vreedstraat 19 in Bruchem van 19.45 – 21.30 uur
Aanmelden niet nodig

De Heere Jezus zei dat het kennen van de waarheid je vrij zal maken. Maar het eenvoudig weg lezen of horen van de waarheid is meestal niet genoeg om die te KENNEN. Deze cursus helpt je om je echt met de waarheid te verbinden. Het is niet het
verzamelen van informatie of opgezadeld worden met dingen die je moet doen. Het is gewoon het verdiepen van het weten wie we al in Christus zijn en wat daaruit volgt.
We komen erachter wat er gebeurde op het moment dat we christen werden en hoe dat de basis is voor het echt overwinnen van zonde; we leren om negatieve gedachten en gedrag te veranderen. En we kijken naar de geestelijke strijd waar we in
zitten en begrijpen hoe we die kunnen winnen.
Kortom deze cursus geeft jouw handvaten om door te groeien naar geestelijke volwassenheid. En misschien wel sneller dan je ooit had gedacht. Het maakt niet uit hoe lang je al Christen bent, je zult zeker baat hebben bij deze eenvoudige en Bijbels gefundeerde benadering.
Lees ook het boek van Neil T. Anderson: Vrijheid in Christus.
Welkom!

Geef een reactie